VLOERCOATING

de snelle en budgetvriendelijke oplossing

Coatingvloeren

Coatingvloeren zijn geen echte gietvloeren want ze worden niet gegoten zoals gietvloeren. Coatingvloeren bestaan uit 2 slijtvaste en waterdichte lagen die met borstels aangebrachte worden op de ondergrond. Coatingvloeren vinden vaak hun toepassing in badkamers, garages, wasplaatsen en toonzalen. Dit komt onder andere omdat ze ook op verticale wanden en muren aanbracht kunnen worden en zo ontstaan er naadloze overgangen van vloer naar wand.

aanbrengen vloercoating

Toepassingsgebieden coatingvloeren:

vloercoating

Vloer renovatie

Coatings zijn erg geschikt om over een bestaande vloer een nieuwe laag te zetten. De kleur kan dan vrij gekozen worden. Maar een bestaande vloer kan zo ook bijvoorbeeld waterdicht, antislip, chemicaliën bestendig of antistatisch gemaakt worden.
Door de prijskwaliteit worden coatingvloeren vaak als tijdelijke vloer gebruik of als permanent alternatief in particuliere garages.

Industrievloeren & bedrijfsvloeren

Ruimtes met grote oppervlaktes zoals parkeergarages, magazijnen en productie omgevingen doen hun voordeel met coatingvloeren. Het budget en de snellere plaatsing zijn veel voorkomende argumenten om een coatingvloer te kiezen

VRAAG VANDAAG NOG JE GRATIS OFFERTE

Excellent Floor helpt je aan de juiste gietvloer.
Na een kort bezoek van onze gietvloeren expert maken we je een offerte op maat.
Snel, efficiënt en eenvoudig.

KLIK HIER EN VRAAG OFFERTE